Tortilla de patatas

de Lau in Aperitive / Garnituri, 17 Mar 2011 | 3442 vizualizari

COMENTARII (16)

gaby_duceag 1

17.03.2011, 09:30

20 grame de branza sau 200?

aziz 1

17.03.2011, 10:24

desy 1

17.03.2011, 10:25

retata originala spaniola dar dupa cum se stie spaniolii mananca cat se poate de sanatos si ei prepara tortilla astfel: ...se taie cartofii cubulete si se fierb cu putina sare , intr'o tigaie se caleste ceapa apoi se adauga cartofii fierti pana se rumenesc un pic si apoi se adauga oul batut.;se intoarce pe-o parte si pe alta cu ajutorul unei farfurii intepand cu o furculita tortilla.tortilla trebuie sa aiba o grosime de 3-4 cm. spaniolii o servesc cu ardei coptii rosii si cu ton deasupra sau dupa ce o scot pe platou o taie in jumatate pe orizontal si pun cubulete de branza topita intre felii ..foarte buuuuuuuuuuuuun!

MotanLaOale 1

17.03.2011, 12:29

bun bun

La Ancuta 1

17.03.2011, 13:18

Lau 1

17.03.2011, 13:25

gaby 20 g

Lau 1

17.03.2011, 13:25

aziz

Lau 1

17.03.2011, 13:27

desy reteta asta tot de la spanioli o am si ma invatat o spaniola sa fac,fiecare face dupa placul lui,si mai poti sa adaugi si ceapa,

Lau 1

17.03.2011, 13:27

motan

Lau 1

17.03.2011, 13:27

anca

zaharia_mihaela2005 1

17.03.2011, 14:27

si noua ne place mult tortilla. cred ca fiecare o prepara asa cum ii place. Eu mai adaug si ciuperci , bacon . E tare gustoasa

Lau 1

17.03.2011, 16:04

mihaela si eu mai fac cu ciuperci dar aseara nu aveam

LUK 1

17.03.2011, 18:16

frumoasa si buna

Lau 1

17.03.2011, 19:15

luk

mamaieelena 1

18.03.2011, 07:33

Lau 1

18.03.2011, 13:18

mamaie

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu-briosa cu cartofi si brocolli