Super ti-a iesit! Si eu l-am preparat pentru Revelion, am vrut sa il postez dar am sters pozele si n-am mai apucat...a iesit minunat...imi place mult acest tort... cumbinatia gem de caise si ciocolata e preferata mea! De Craciun am primit un tort Sacher original in cutie de la mama lui din Austria direct de la cofetaria hotelului Sacher...Doamne ce nebunie...ce deliciu... asa ca ma topesc dupa el si-l prepar de cate ori mi-e dor!
Ruxy e un tort fin si bun, dar nu mi se pare atat de extraordinar pe cat e de ridicat in slavi . Dar e perfect pentru ciocolatosi si eu recunosc ca imi place ciocolata moderat si prefer torturile cu crema de vanilie sau frisca si mai ales cele cu fructe. Oricum daca ai mancat din Austria cu siguranta a fost mai bun decat al meu
Da Timea...ai dreptate...eu primesc an de an de Craciun...ce sa spun...poate unora nu le prea place caci nu e insiropat deloc...e altceva sa zic asa..insa pe mine m-a cucerit combinatia de ciocolata cu caise