Tort fraged cu dulceata de capsune

de ionela2682 in Dulciuri, 8 Iun 2011 | 4282 vizualizari

COMENTARII (15)

Rocsi 1

08.06.2011, 20:15

e grozav..dar reusesc sa se coaca bine foile daca sunt suprapuse una peste alta?

LicutaMarin 1

08.06.2011, 20:18

ionela2682 1

08.06.2011, 20:24

Dupa cum vezi se coc foarte bine ..uite aici alt ex; http://www.bucataras.ro/retete/prajitura-greta-garbo-20162.html
si mai am ..dar nu mai caut acum link!

Rocsi 1

08.06.2011, 20:26

grozav

Dya Daniela Andrei 1

08.06.2011, 20:26

grozav!!!!!!!

ionela2682 1

08.06.2011, 20:42

Lau 1

08.06.2011, 20:48

grozava

ella49 1

08.06.2011, 20:54

bun bun

kamy 1

08.06.2011, 21:24

ce amintiri mi-ai trezit mama mea facea prajitura asta

mena29 1

08.06.2011, 22:27

lilik 1

08.06.2011, 22:58

super

gaby_duceag 1

09.06.2011, 07:58

Gustul prajiturilor mamei!

MotanLaOale 1

09.06.2011, 08:17

buna buna

mamaieelena 1

09.06.2011, 09:21

delicios

ionela2682 1

09.06.2011, 11:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort Raffaello