Tort Dobos

de Pasiune pentru bucatarie in Torturi, 24 Iun 2010 | 12952 vizualizari

COMENTARII (21)

gaby_duceag 1

24.06.2010, 22:27

dovada asta m-a convins sa te iert)

Laly 1

24.06.2010, 22:37

Ce bine arata.Trebuie musai incercat.

nadina73 1

24.06.2010, 22:38

super 5 furcu ,arata foarte bine si o sticla de sampanie daca tot te-ai mutat trebuie udata nu?

ionix 1

24.06.2010, 22:39

sper sa-l facsi eu pe 13 august foarte momos tortuletul

Pasiune pentru bucatarie 1

24.06.2010, 22:41

ma bucur ca va place,este fff bun!nadina acum ma duc la magazin sa iau sampanie!gaby m-am linistit!stai sa vezi ce urmeaza!mai vrei?

izulika 1

24.06.2010, 23:11

ana 1

25.06.2010, 08:29

Ce bine arata!

madi_marin 1

25.06.2010, 08:43

ce frumusel e tortuletul.....

Dana Cristea - pusikmea 1

25.06.2010, 09:02

lia maria 1

25.06.2010, 09:31

Rocsi 1

25.06.2010, 11:26

tare bun

silvi0ara 1

25.06.2010, 11:43

Mult de munca dar merita efortul.

Pasiune pentru bucatarie 1

25.06.2010, 11:47

silvioara mie nu mi s-a parut mult de munca

Adinacarla 1

25.06.2010, 12:15

de cand ma stiu imi place dobosul...dar spre rusinea mea nu l-am facut nici o data...al tau arata super

mena29 1

25.06.2010, 14:50

arata minunat

ela 1

25.06.2010, 17:43

bunnnnn

lacrimioara 1

23.09.2010, 20:54

arata senzational imi amintesc cand eram mica mancam prajitura asta si e super o so fac

adry88 1

07.07.2011, 17:24

ale_alyanna 1

21.09.2013, 19:36

hmm iami

abstract01 1

11.12.2018, 20:02

-Marius- 1

23.12.2019, 20:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort diplomat cu piersici