Tort diplomat (fara albusuri)

de Tuxedo in Torturi, 23 Ian 2014 | 32906 vizualizari

COMENTARII (28)

anca_rm 1

23.01.2014, 19:07

ce bun , vreau si eu o feli Gabi

Constelatialeu 1

23.01.2014, 19:10

Ce frumos ti-a iesit !

Micutza Luana 1

23.01.2014, 19:16

delicios

Merisor 1

23.01.2014, 19:22

Superb!
Wow, ce multe tipsuri ai scris!

simona72 1

23.01.2014, 19:34

Ce frumos ti-a iesit!! ai scris nu gluma...

Rocsi 1

23.01.2014, 19:44

Ce frumos l-ai facut

Bya Ralu 1

23.01.2014, 19:51

e delicios

Criss 1

23.01.2014, 20:14

gaby_duceag 1

23.01.2014, 20:19

ce tort urat.....
))))
muah!

T I M E A 1

23.01.2014, 20:21

frumos

Pushaa 1

23.01.2014, 20:22

super!!!

RuxyRux 1

23.01.2014, 20:58

Ti-a iesit superb si eu il preparam cu ani in urma in varianta cu fructe, insa pentru mine cel mai adevarat diplomat este cel al copilariei si adolescentei mele, cu crema de ness si cacao la mijloc si portocale confiate...offf...ce amintiri...il savuram la cofetaria Bucuresti, Scala, Capsa

RuxyRux 1

23.01.2014, 20:58

Din pacate nu am mai gasit reteta...asa ca va trebui sa o reinventez din amintiri candva...

mamaieelena 1

23.01.2014, 21:01

bun

Sim0na 1

23.01.2014, 21:09

Foarte frumos!

MotanLaOale 1

23.01.2014, 21:12

Bunica 1

23.01.2014, 21:15

Frumos si bun!

Florentina_Cristina 1

23.01.2014, 21:41

Foarte bun si arata super

laura_n 1

23.01.2014, 21:51

si eu folosesc aceeasi reteta!

Alexandra Burz 1

23.01.2014, 21:52

delicios..si prezentare super

Tuxedo 1

23.01.2014, 22:24

Vai ce de comentarii frumoase!
Gabitzu, ma speriasesi! pfiu...
Merisor, iubita mea, am scris atatea tipsuri pt. a m-am enervat maxim la al doilea tort, adik chiar de revelion, cand sa-l tai, mi-a curs ca lava!!!
Rux, ce ideee cu tortul diplomat de pe vremuri, hai sa facem o reteta! chiar cand l-am facut, mama a zis sa pun coaja confiata de portocala in crema...dar nu am pus. Poate te gandesti la ceva
Va multumesc la toti! <3

diaconta 1

23.01.2014, 22:31

Superb tort
Imi plac si ingredientele ce le-ai pus,cu mentiunea ca nici mie nu-mi plac albusurile crude in crema.
Totusi kiwi nu e prea potrivit in cremele cu gelatina,am aflat si eu asta dupa ce nu stiam de ce nu mi s-a inchegat un jeleu de kiwi ))

RuxyRux 1

23.01.2014, 22:31

Daaa...hai sa-l facem...ne gandim si cum si mai discutam...dar eu as inlocui gelatina cu agar-agar...nu vreau porc in prajitura ...ups...de multa vreme n-am mai folosit gelatina...te pup harnicuta fata

RuxyRux 1

23.01.2014, 22:33

Ultima data acum cativa ani am vrut sa prepar o panna cotta , am dizolvat gelatina...si ce mi-e venit sa o miros...vai...am aruncat-o la cos...si de atunci nici ca am mai folosit...mirosea a porc oparit ) am zis-o

Tuxedo 1

24.01.2014, 01:56

Rux sa stii ca ai dreptate! cu gelatina, totusi eu nu o miros :-))) dar in crema nu se simte. O sa caut agar agar si chiar o sa recomand si verisoarei mele care vrea cu tot dinadinsul sa faca creme la rece si nu poate ca sotul ei este turc si nu mananca porc, cauta ceva inlocuitor si chiar am sa-i spun!
Dia sa stii ca eu nu ma omor cu kiwi mai ales ca de cand am venit in Canada ma gasit numai fructe tari de-ti spargi capul cu ele si nu stiam ca nu se foloseste cu gelatina, eu stiam de anananas, mai exact sucul de la ananas! Mersi pt. ponturi fetelor! Va pupicesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tort Diplomat