Tort diplomat cu fructe si piscoturi

de Bucataras in Torturi, 11 Apr 2009 | 96056 vizualizari

COMENTARII (15)

tanya 1

25.05.2010, 16:40

delicios

Laly 1

02.07.2010, 00:36

Mie-mi spui?

Teo 1

07.07.2010, 00:43

Imi face mai mult cu ochiul tortul acesta;ara si fundita...!un mic secret :inlucuie intaritorul de frisca cu 2-3 picaturi de zeama de lamaie, iese ''beton'' si pe deasupra frisca nu-si va mai schimba gustul dupa 1-2 zile, daca va ramane !

intaritorul

jolygina 1

01.08.2010, 00:58

bun bun

burdulea56 1

28.08.2010, 00:26

Tare bun!

Ligia Bxl 1

26.12.2010, 00:40

ce bine arata

adasev12 1

02.03.2011, 00:30

superbun!

elena1988 1

04.03.2011, 16:54

MIUTA 1

11.03.2011, 00:31

Foarte bun

Lau 1

30.12.2011, 18:21

bun

oana_pisicutza16 1

18.03.2012, 20:31

foarte bun

Alinutza80 1

26.03.2012, 19:12

arata super

AnyCostescu 1

07.02.2013, 15:16

-Licurici- 1

19.12.2017, 03:48

CretuValentina 1

12.06.2019, 10:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu jeleu de fructe de padure si crema mascarpone