Tort diplomat cu dulceata de porumbe

de violeta30 in Torturi, 24 Feb 2015 | 4461 vizualizari

COMENTARII (7)

Bya Ralu 1

24.02.2015, 13:13

Bun bun

Panacris 1

24.02.2015, 18:57

Teo 1

24.02.2015, 21:10

Deci, piscoturile nu au nevoie de sirop?

MotanLaOale 1

24.02.2015, 21:32

violeta30 1

24.02.2015, 22:33

Teo am specificat la inceput ca nu se insiropeaza, iar la sfarsitul retetei ca se vor inmuia de la sine din excesul de umiditate, iar crema se va intari ! M-am facut inteleasa acum ?

stefydeea 1

25.02.2015, 12:22

yummy,ador prajiturile cu fructe

monik80 1

19.03.2015, 08:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mini tort "Diplomat"