Tort diplomat

de crisad in Torturi, 16 Oct 2009 | 18873 vizualizari

COMENTARII (7)

Bucataras 1

16.10.2009, 22:48

Bucataras 1

16.10.2009, 22:48

cred ca a fost tare gustos

Bunica 1

16.10.2009, 23:41

O ,o , lume noua. Bine ai venit in familia bucatarasilor !Compozitia o fac si eu la fel. Imi dai voie sa-ti dau un sfat ? Portocalele sa le cureti de coaja.(dupa ce le-ai taiat rondele, ca se taie mai usor cu coaja)

crisad 1

17.10.2009, 07:53

bunica am lasat intentionat coaja .de aceea am fiert feliile de portocala in apa si apoi in sirop cu zahar
oricum multumesc pt sfat

elena1988 1

06.03.2011, 08:31

oana_pisicutza16 1

09.04.2012, 14:32

arata delicios

diana_cnt86 1

09.08.2013, 15:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort doua inimi gemene