Tort de fasole "batuta"

de Patricia Iordache in Mancaruri de post, 28 Feb 2013 | 9456 vizualizari

COMENTARII (16)

portiadelumina 1

28.02.2013, 17:56

Văd eu că tu ţii cu soţul Pe sistemul ăsta ar trebui să-mi trec şi eu nişte jumătăţi de reţete de la soţie
Altfel, arată foarte bine. Felicitări amândurora

Patricia Iordache 1

28.02.2013, 18:02

Multumim. Trebuie sa recunoastem cand nu e meritul nostru, nu? Desi sotul intra in bucatarie doar ca sa se aseze la masa, uneori trebuie sa recunosc ca are si idei bune (macar in ceea ce priveste decorarea)

portiadelumina 1

28.02.2013, 18:07

Ştiu cum este, recunosc şi eu Deşi uneori mai şi gătesc, dar doar uneori, cum se vede şi pe site

gaby_gabytza 1

28.02.2013, 18:33

super ideea

Patricia Iordache 1

28.02.2013, 18:34

diaconta 1

28.02.2013, 19:18

pai nu ma incurca Patricia,ori e fasole,ori e tort sa stiu cand s-o mananc )))

diaconta 1

28.02.2013, 19:18

bine,ca eu n-am nici una nici alta,dar imi faceam si eu iluzii

Patricia Iordache 1

28.02.2013, 20:30

Pai cu privirea e tort si cu gustul fasole

Rocsi 1

28.02.2013, 21:22

Mmm ce bun!

Cris2711 1

28.02.2013, 21:25

ce pofta mi-ai facut

ANNA_46 1

28.02.2013, 22:25

Mancarica buna de tot , mmm........se topesc felioarele repede

Patricia Iordache 1

01.03.2013, 07:20

MotanLaOale 1

01.03.2013, 09:17

Patricia Iordache 1

01.03.2013, 09:43

cristeena20 1

01.03.2013, 20:49

hehe..super prezentare...si delicios!!!!!mmmmm

Patricia Iordache 1

02.03.2013, 08:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta