Eu numai cu biscuiti intregi stiu tortuletul asta, il faceam cand eram in scoala, pe vremea lui Ceasca , la cursurile de bucatarie , nu mai stiu cum se numea ora respectiva...Crema ganaje e preferata mea si super usor de facut!
e f bun tortul...acasa mama mai facea cu crema de smantana.....nu stiu exact cum se face dar era super bun....trebuie sa ma cunsult cu mama.....dar maine fac asa....
haha nici eu nu am vazut sigur sunt de cumparat dar trebuie dibuite, esenta de rom nici mie nu-mi place , cred ca are dreptate papabun cu esentele astea, dar in general dulciurile sunt cah caci sunt facute cu zahar cea mai mare otrava .
deci cateva picaturi de e-uri pe langa tot acolo esti cred.
Uite, chiar o sa ma uit cand ma duc in Carrefour, nici nu m-am gandit la asta pana acum, mai aflu si eu Rivka, asa e cu dulciurile...dar ce sa facem daca sunt bune?? dupa masa mereu trebuie sa iau o gurita de "ceva" dulce