Tort cu trei feluri de ciocolata

de La Ancuta in Torturi, 17 Noi 2011 | 36555 vizualizari

COMENTARII (94)

MIUTA 1

17.11.2011, 23:19

Excelent
Foarte bine ca l-ai postat arata minunat,imi placeeee
L-am pus la favorite

La Ancuta 1

17.11.2011, 23:21

Multumesc Miuta. Sper sa iti placa, noua ne-a placut mult

Miha 1

17.11.2011, 23:25

Arata bine..ce nu-ti place?

mamaieelena 1

17.11.2011, 23:27

superb tort si cred ca e si gustos voi face si eu ca si MIUTA il voi trece la favorite

La Ancuta 1

17.11.2011, 23:28

Multumesc Mamaie

La Ancuta 1

17.11.2011, 23:30

Miha au iesit niste poze foarte inchise si galbene. Cred ca imi erau acumulatorii descarcati. M-am chinuit sa le fac sa arate "a ceva"

MotanLaOale 1

17.11.2011, 23:31

bun bun

La Ancuta 1

17.11.2011, 23:31

Vladimir iar esti "motan de noapte"?

Cris2711 1

18.11.2011, 00:38

ne-ai invitat ,uite ca am venit,super bun tortul,pozele sunt ok ,tortul conteaza ca e ciocolatos

Criss 1

18.11.2011, 06:21

Chiar arata foarte bine. Si stiu cat de bun e. L-am facut de multe ori.

Bunica 1

18.11.2011, 06:47

Salvat ! Ciocolatos, ciocolatos !

danakarin 1

18.11.2011, 06:55

foarte cicolatos, si nu mi se par nereusite pozele, cea in sectiune e chiar impecabila.
Am o intrebare, te rog. Pentru crema frisca trebuie batuta in prealabil?

Lau 1

18.11.2011, 07:53

arata tare bine,mi-ai facut pofta

LUK 1

18.11.2011, 08:05

deci...a fost un tort super bun ,garantez,incerca ti l cu incredere..eu ma pregatesc s al execut cat de curand

mena29 1

18.11.2011, 08:13

Ancuta mea draga,la cat de mult imi place mie ciocolata...zau daca ma intereseaza pozele .
Zi repede ...dai?
Si pozele nu arata rau deloc asa ca...

diaconta 1

18.11.2011, 08:16

Ancuto,pozele tale "proaste" sunt mai bune decat ale mele care zic eu ca's "tu bi da best"
minunat e tortul

Miha 1

18.11.2011, 08:52

Iete ca parca nu mai e asa galbena.

La Ancuta 1

18.11.2011, 09:10

Cris multumesc. Este foarte ciocolatos

La Ancuta 1

18.11.2011, 09:13

Criss am vazut ca l-ai facut si tu

La Ancuta 1

18.11.2011, 09:15

Bunica

La Ancuta 1

18.11.2011, 09:28

Danakarin ciocolata se topeste cu 150 ml frisca nebatuta iar restul de 200 ml se bate

La Ancuta 1

18.11.2011, 09:28

Florina spor la treaba

La Ancuta 1

18.11.2011, 09:29

Mena dau, cum nu?

La Ancuta 1

18.11.2011, 09:29

Dia lasa ca nu-i chiar asa. Te subestimezi tu

La Ancuta 1

18.11.2011, 09:30

Auzi Miha, tu esti Samanta?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort "Sah" aromat