Tort cu piscoturi

de Lau in Torturi, 18 Aug 2011 | 4719 vizualizari

COMENTARII (10)

Miha 1

18.08.2011, 16:14

N-am inteles, ce facem cu cele 2 compoturi?

Lau 1

18.08.2011, 17:13

compoturile sunt pentru piscoturi si plicul
tort jelle,am corectat,cat dureaza sa o aprobati

Lau 1

18.08.2011, 20:33

acum de ce nu se mai aproba?

Lau 1

18.08.2011, 21:39

puteti sa imi spuneti de ce nu se aproba

Miha 1

18.08.2011, 21:40

Sa facem petitie la Bucataras sa stea naibii moderatorul la post, sa nu mai umble fleaura.

mimmi 1

18.08.2011, 22:15

cred ca a fost foarte bun tortuletul !

adry88 1

19.08.2011, 08:59

bun

MIUTA 1

19.08.2011, 16:30

Bucataras Medi 1

22.08.2011, 13:06

Sa facem petitie la Bucataras sa stea naibii moderatorul la post, sa nu mai umble fleaura.................. .............a fugit moderatorul ........................bun tortuletul................

Lau 1

22.08.2011, 20:59

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu iaurt și vișine: Desert rapid și savuros

ieri la 17:24

Pulpe de pui cu rosii si usturoi, in sos de vin - Reteta gustoasa la cuptor

de laura_n 7

ieri la 15:14

Dulceață de cireșe cu ghimbir și anason - Rețeta delicioasă și aromată

ieri la 11:50

Supa crema de mazare - Reteta simpla si delicioasa

pe 11.07 la 16:29

TOP
utilizatori

vasimur

1170 puncte

Constelatialeu

1104 puncte

Caty

825 puncte

Rocsi

255 puncte

Lau

Lau 9

197 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort masinuta