Tort cu mousse de fructe de padure si caramel

de Poliana in Torturi, 21 Sep 2012 | 19358 vizualizari

COMENTARII (54)

Elena_N_M 1

28.04.2014, 13:11

L-am facut de Paste.....nu e deloc wow.....in afara faptului ca arata bine nu are niciun gust desi am respectat intocmai reteta.....nu a fost dulce deloc si din cauza gelatinei consistenta a iesit foarte "gumata".....fals...imi parerau....m-am chinuit 4 ore pana am facut blatul, pana s-a intarit primul strat...apoi al doilea.....Si foarte importanta.....crema nu este in niciun caz mousse!!

Poliana 1

12.05.2014, 15:32

Buna Elena, imi pare rau ca nu ti-a placut tortul. Noua ne-a placut chiar foarte mult. Gelatina chiar nu e multa, evit sa fac excese cand vine vorba de gelatina, insa e necesara pentru a da fermitate cremei

Giana 1

16.05.2014, 10:09

Arata minunat

Xandrinne 1

09.09.2014, 22:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort cu jeleu de ciocolata si de fructe