Tort cu mousse de ciocolata alba si afine

de alexandra_marcu in Torturi, 9 Mar 2014 | 14045 vizualizari

COMENTARII (21)

Aurelia 07_07 1

09.03.2014, 19:20

Arata super!

Valclaudia 1

09.03.2014, 19:33

Bun venit, asta-i reteta de muuulte caciulite! Bravo!

alexandra_marcu 1

09.03.2014, 19:34

Multumesc din suflet!

Cris2711 1

09.03.2014, 19:42

Am mai zis,senzational

laura_n 1

09.03.2014, 19:51

foarte frumos si delicat! bun venit!

Panacris 1

09.03.2014, 20:14

Delicios!

Panacris 1

09.03.2014, 20:15

Bine ai venit și mă bucur că faci parte din lista de Bucătărași pe care i-am cunoscut ”în carne și oase” nu numai virtual!

Panacris 1

09.03.2014, 20:16

MotanLaOale 1

09.03.2014, 21:58

deyutzky 1

09.03.2014, 23:53

Un tort minunat!! Bine ai venit!

Merisor 1

10.03.2014, 08:34

Wow, ce tort frumos!
Bun venit!

Rocsi 1

10.03.2014, 11:05

Ce frumos

anca_rm 1

10.03.2014, 11:57

foarte frumos

Sasha1 1

10.03.2014, 15:24

Constelatialeu 1

10.03.2014, 17:04

Foarte frumos !

elucubratiiculinare 1

10.03.2014, 19:35

foarte aspectuos

Teo 1

10.03.2014, 20:47

Eleganta...si deliciu!

Xandrinne 1

11.03.2014, 06:09

_Alina_ 1

11.03.2014, 09:51

Superb! Bun venit!

miki_a 1

27.11.2015, 07:57

La multi ani!!!

Rahela Velicu 1

17.05.2021, 19:56

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort cu jeleu de visine