Tort cu crema de ciocolata si fructe de padure

de flori_s in Torturi, 1 Mar 2011 | 7272 vizualizari

COMENTARII (14)

RuxyRux 1

01.03.2011, 23:23

Felicitari pentru primul tortulet cred ca a fost delicios!

MIUTA 1

01.03.2011, 23:36

Frumos

zaharia_mihaela2005 1

01.03.2011, 23:49

delicios cu fructe de padure

Ligia Bxl 1

02.03.2011, 00:23

ce bunatate

adasev12 1

02.03.2011, 00:31

te-ai descurcat bine pt primul tort ...poate pui si o sectiune

kukibella 1

02.03.2011, 00:38

MotanLaOale 1

02.03.2011, 08:44

bun bun

Lau 1

02.03.2011, 08:50

bun

divainbucatarie 1

02.03.2011, 08:53

elena1988 1

02.03.2011, 11:10

Rocsi 1

02.03.2011, 11:22

pentru un prim tort e grozav sincer

LUK 1

02.03.2011, 12:42

amin ca l-ai terminat sau ca nu mai faci altul? eu zic s acontinui c ati a iesit tare bine

flori_s 1

02.03.2011, 16:18

amin ca l-am dus pana la capat o sa mai fac . e relaxant

adry88 1

11.06.2011, 17:56

o bunatate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort Scooby-Doo