Tort Bucataras

de Miha in Torturi, 15 Mai 2010 | 11689 vizualizari

COMENTARII (105)

Natalia 1

16.05.2010, 07:57

Foarte fain tortul, acu am ajuns si eu la spartul tirgului
Sectiunea e super impresionanta, cred ca iti luxezi maxilarul daca musti bucata intreaga
Iar de ornare ce sa zic, ti-ai facut o mina de profesionist, MIha, e clar! Felicitari!

Bucataras 1

16.05.2010, 08:31

pfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,
reteta nr 500 este impresionanta si emotionanta. M-ai lasat fara cuvinte

madi_marin 1

16.05.2010, 08:32

super tortulet.... felicitari, Miha, pentru reteta cu nr. 500....arata de milioane....

ANCA 1

16.05.2010, 08:56

si eu vreeeaaaaau~!!!!!!!!!!!!!

Miha 1

16.05.2010, 10:35

Multumesc Mena... Nu e perfect ca aspect, dar e perfect ca gust. E bun bun...o combinatie care poate satisface orice gust.

Miha 1

16.05.2010, 10:36

Natalia, feliuta se serveste cu lingurita draga. Multumesc de complimente.

Miha 1

16.05.2010, 10:36

Bucataras...am reusit? Am reusit?

Miha 1

16.05.2010, 10:37

Madi, multumesc tare mult.

Miha 1

16.05.2010, 10:37

Hai Anca...vii?

rivka 1

16.05.2010, 10:43

ce minunat arata felia!

rivka 1

16.05.2010, 10:43

sigur ca e perfect si ca la aspect!

izulika 1

16.05.2010, 10:58

super

Dana Cristea - pusikmea 1

16.05.2010, 11:41

miha, eu am venit iar la desert

Dana Cristea - pusikmea 1

16.05.2010, 11:42

sa continuam petrecerea, o tinem si noi 3 zile si 3 nopti

Irina 1

16.05.2010, 11:43

Bravo, Miha! Felicitari pentru nr. 500 si pentru idee! A mai ramas vreo felie? La cata lume a poftit la tort...

Corinuta 1

16.05.2010, 11:53

Moama, ce tort! Sperb!

silvi0ara 1

16.05.2010, 13:13

Felicitari Miha.La cat mai multe retete minunate.

Pasiune pentru bucatarie 1

16.05.2010, 13:18

felicitari miha!la cat mai multe retete!am si eu o intrebare:ai marit cantitatile fata de cele scrise mai sus ca ma gandesc ca daca se coace o singura data in tava de la aragaz si tai in 4 fasii nu ar fi foarte mare(ar arata ca un chec)?

Miha 1

16.05.2010, 13:23

Multumesc Rivka, esti o draguta si tare ingaduitoare cu mine.

Miha 1

16.05.2010, 13:24

Multumesc Izulika! Tu cate felii vrei?

Miha 1

16.05.2010, 13:27

Dana, bine ai venit, din nou. Asta e tortul magic, este pe saturate pentru toata lumea.

Miha 1

16.05.2010, 13:28

Multumesc Irina. E cu ciocolata, stiam ca o sa-ti placa.

Miha 1

16.05.2010, 13:29

Corina, multumesc. Silvioara, multumesc!

Miha 1

16.05.2010, 13:31

Bitza, n-am marit cantitatile decat f putin fata de reteta de baza. Pentru tortul asta sunt cantitatile exacte, pentru o tava 20/20 cm. In reteta originala, acesta este procedeul, se coace o singura foaie, care mai apoi se taie fasii. Si da, arata ca un chec.

Pasiune pentru bucatarie 1

16.05.2010, 13:58

multumesc pentru raspuns

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort cu fructe de padure