Tocanita de vitel

de Sylvia in Mancaruri cu carne, 26 Ian 2010 | 21015 vizualizari

COMENTARII (16)

madi_marin 1

26.01.2010, 16:57

arata minunat . e o mancare delicioasa....

rivka 1

26.01.2010, 17:25

arata bine ...

Adinacarla 1

26.01.2010, 20:33

felicitari...trebuie incercata

AlinaL 1

26.01.2010, 21:52

Mmmm, ce bine arata!

Bucataras 1

26.01.2010, 23:22

mie-mi place si setul de farfurii si castronele, este f fresh

Teo 1

26.01.2010, 23:32

imi place felul de mancare le care l-ai pregatit astazi,vitel, bun ,bun!

Sylvia 1

27.01.2010, 11:32

Multumesc pentru aprecieri, mi-am zis sa va prezint si manacaruri mai normale sa nu ziceti ca gatesc numai ciudatenii mie imi plac toate si cele super traditionale si cele exotice, cred ca merita incercate toate

Sylvia 1

27.01.2010, 11:34

Bucataras si eu iubesc farfuriile astea, imi dau o senzatie de fresh si de buna dispozitie, parca orice ai manca din ele e fresh trebuie sa imi caut deja de rezerva pe cand o sa le sparg pe astea .

ANCA 1

29.01.2010, 13:20

foarte bine arata, la fel fac si eu, insa urasc delikatul..nu folosesc deloc, e numai chimicale..

Sylvia 1

29.01.2010, 15:01

Anca ai perfecta dreptate, la unele mancaruri il adaug totusi ca parca "lipseste" am descoperit chiar azi o reteae de vegeta naturala facuta de casa, daca imi iese promit ca pun reteta

gaby_duceag 1

29.01.2010, 15:05

Sylvia,la fel si eu..simt ca la unele mancaruri lipseste ceva..si am mereu in casa delikat si pun de ex. la ciupercile cu ou si smantana sau la pilaf,daca nu pun parca nu-i gata

Miha 1

29.01.2010, 15:40

Nici eu nu mai folosesc Vegeta sau Delicat de multa vreme. La inceput aveam si eu aceeasi senzatie, ca mai trebuie ceva, dar incet incet ne-am obisnuit, am mai pus o buruiana mai un prafulet de buruiana...

ANCA 1

29.01.2010, 15:49

eu, exact ca Miha, si schimbarea s-a produs cand mi-am cunoscut sotul, el chiar uraste gustul de delikat..e o chestie de educarea gustului, acum nici nu concep gust mai bun decat cel aromatizat cu ierburi, delikatul mi se pare gust de medicament..

Brindusa 1

29.01.2010, 16:22

Ma bucur mult, fetelor ca nu mai folositi toate chimicalele alea! Incercati, iar daca vi se pare ca ii lipseste ceva mancarii, puneti niste foi de dafin, 2-3 cuisoare, putin oregano (mai ales daca e mancare cu rosii). O sa vedeti cum i se schimba gustul si fara toate prafurile de la cutie. Stiu ca este greu la inceput, mai ales ca toate chimicalele dau dependenta (fara gluma). Eu am reusit, chiar si mama mea a reusit, asa ca sunt sigura ca o sa reusiti si voi

Brindusa 1

29.01.2010, 16:23

@Sylvia: abia astept reteta de vegeta naturala!

Sylvia 1

05.02.2010, 13:59

Brandusa o postez deindata ce imi iese asa cum vreau eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cartofi gratinati cu carnacior afumat