Tocanita de pui(de primavara)

de mikidaniro in Pui, 30 Apr 2012 | 6509 vizualizari

COMENTARII (21)

Ina 1

30.04.2012, 08:20

O bunatate!

aziz 1

30.04.2012, 08:46

Yammmmiiiii!!!!!!

angyb 1

30.04.2012, 08:49

ce bunatate

Bucataras Medi 1

30.04.2012, 09:09

cu mamaliguta......un deliciu.

alldaycooking 1

30.04.2012, 09:11

Foarte buna tocanita!

BuburuzaBubu 1

30.04.2012, 09:23

cocolina 1

30.04.2012, 09:39

buna tocanita

alinutzika 1

30.04.2012, 10:22

tare buna

Bya Ralu 1

30.04.2012, 10:30

super!place

MotanLaOale 1

30.04.2012, 12:43

Lau 1

30.04.2012, 14:43

tare buna

Cris2711 1

30.04.2012, 16:28

Daaaaaaaaaaa

Dana Cristea - pusikmea 1

30.04.2012, 16:39

ce bine arata!!!! si ce pofta imi e!!!

elucubratiiculinare 1

30.04.2012, 18:13

yammy

Ubulika 1

30.04.2012, 19:14

miam miammmm

Rocsi 1

30.04.2012, 21:16

Buna de numa....yamiiii

Bunica 1

30.04.2012, 23:02

are si mamaliguta....mmmmmce buna !

iry-gabriela 1

01.05.2012, 07:07

daca e de pui vin deindata sa mananc

Criss 1

02.05.2012, 08:52

Foarte buna.

Sim0na 1

02.05.2012, 18:34

ce bine arata!!!

jolygina 1

02.05.2012, 23:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocana de maruntaie de pui cu cartofi pireu