Toba de Moldova

de Miha in Mezel de casa, 13 Dec 2009 | 25169 vizualizari

COMENTARII (8)

pana_luminita 1

18.12.2009, 20:50

Nicolae 1

21.12.2009, 10:19

kukibella 1

25.12.2010, 09:35

CE BİNE ARATA

onuta 1

01.01.2011, 19:27

foarte gustos

adry88 1

04.06.2011, 10:34

Nicolae 1

20.12.2012, 08:54

se face fara apa gelatinata dupa ferbere se pune la teasc sa se raceasca 12 ore se afuma in fum cald se pune din nou la tesc ,prin presare cind este calda ca grasimile din interior sa omogenizeze tot continul iar surplusul de grasime iese afara se lasa sa se raceasca ate 12 ore se poate pasta la rece in loc aerist..,pofta buna ...

Geanina87 1

13.12.2013, 06:52

ce bine arata

reisnaor_2006 1

11.12.2014, 18:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Toba de casa pentru Craciun