am si eo un intrebare crema de tiramisu este lichida se incheaga abia dupa ce o lasi la frigider o ora...o punem asa pe piscoturi sau o bagam mai inatai la frigider si apoi o punem...?
Baiq,asta este o crema cumparata,deci trebuie sa aiba o consistenta destul de buna cand o pui pe piscoturi,dar se va mai intari si cat timp sta la frigider dupa asamblare.
Am si alte retete cu crema preparata acasa,este bine sa nu fie prea moale nici inainte de a sta la frigider
sper ca am reusit sa te lamuresc cat de cat
Ihaaaaaaaaaaaaaaaaa , daca te vede Gabyt c-ai luat totul din comert , sigur iti zice si tie ,,cah" ... sau , poate nu
Mie-mi place , de ce sa te ,,spetesti" , daca poti sa stai si aici unde-i hlizeala multa , nu ? cook&smile
Ihaaaaaaaaaaaaaaaaa , daca te vede Gabyt c-ai luat totul din comert , sigur iti zice si tie ,,cah" ... sau , poate nu
Mie-mi place , de ce sa te ,,spetesti" , daca poti sa stai si aici unde-i hlizeala multa , nu ? cook&smile
Iuhuhuuuuuuuuuuuu ma iubeste,ma iubeste
da mai,da' si io-ti zic ca am facut si Tiramisu de-ala adevarat,chiar si tort am facut si asta-ti zic nu ca sa ma laud,da' ca sa stii
mai bine pune mana si fa si tu un Tiramisu ce cofetareasa mai esti daca n-ai facut
gaby_d -sa stii ca iese f. bun si cu brinza la cutie 40 % grasime, eventual inca o lingura -doua de smintina...si nici nu te paste appoplexia
Mascarpone- o fi el bun da si are la grasime.....