Telemea in ulei de masline

de adnia in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2013 | 2944 vizualizari

COMENTARII (17)

portiadelumina 1

12.01.2013, 16:30

N-ar mai avea timp la mine să stea la borcan

MotanLaOale 1

12.01.2013, 16:32

adnia 1

12.01.2013, 16:39

Ela68 1

12.01.2013, 16:43

ce bunatate !

Bucataras 1

12.01.2013, 16:46

cum iese? aromata, iute?

adnia 1

12.01.2013, 16:50

nu e iute, dar aroma e intensa! eu folosesc bucatelele de telemea in salate, sau amestecate cu alte cubulete de branza,iar uleiul care ramane de la ele e foarte bun in salate, sau chiar la gatit.

adry88 1

12.01.2013, 17:09

super idee

Lau 1

12.01.2013, 17:15

interesant

Merisor 1

12.01.2013, 17:16

Sa-mi trimiti si mie ca sunt tare curioasa ce gust are

Dana_Retetegg 1

12.01.2013, 17:36

adnia 1

12.01.2013, 18:05

Bya Ralu 1

12.01.2013, 19:35

fainsi eu vreau sa pun

Bunica 1

12.01.2013, 20:13

Merisor e foarte buna!Am facut si noi

Rocsi 1

12.01.2013, 20:48

Interesanta reteta...

Geanina87 1

12.01.2013, 23:48

laura_n 1

13.01.2013, 10:08

bestiala!

diaconta 1

14.01.2013, 09:18

nu-mi place foarte mult uleiul de masline,dar pare interesant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu zmeura si ciocolata de post

de Rocsi 9

ieri la 20:40

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

pe 15.11 la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua panirat