Tartine cu icre capelin si anchoise

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 19 Ian 2010 | 21365 vizualizari

COMENTARII (10)

Adinuta 1

19.01.2010, 13:07

Sunt aspectuase si cred si tare bune! imi place ca ai recomandat si bautura. E la chestii de astea nu ma pricep, recunosc.

rivka 1

19.01.2010, 20:38

arata ca tot ceea ce faci foarte frumos colorat si vesel.

adinuta nici eu nu ma pricep parerea mea e sa lasam bautura deoparte sau sa o punem pe masa chiar numai la ocazii

Teo 1

19.01.2010, 20:50

ai alternat culorile ,formidabil!

mihaelar63 1

19.01.2010, 21:14

toata viata , casa si ,, papica mea "" e plina de culoare , mai putin hainele [ ca nu-mi permite silueta ]
nu e o rusine sa nu stii ceva , eu cand am vazut prima data icre negre , si erau originale , am mancat cu lingurita , de mi-a fost rau dupa aia

rivka 1

19.01.2010, 21:18

ia te rog sa te imbraci cu culorile care iti plac si te prind bine la culoarea tenului, ochilor ca nu numai oamenii slabi se imbraca colorat...sa nu spui ca porti numai haine inchise la culoare...
eu am o...chestie a mea, intotdeauna port ceva rosu , chiar daca sunt numai margele.

mihaelar63 1

19.01.2010, 21:20

chiar azi mi-am luat o bluza rosie
cred ca am sa port rosu si la 90 de ani

housy 1

27.06.2010, 20:11

e super platoul...asa de vesel!!!

Panacris 1

10.01.2012, 09:57

Super!

Panacris 1

10.01.2012, 10:02

Draga Miha, si eu acu vreo 20 de ani am descoperit icrele negre in Germania, si le/am facut pasta ca si icrele obisnuite . A iesit o pasta albastra L-a pauza de masa m/au intrebat colegele ce am pus intre feliile de paine. Eu foarte mandra, am raspuns, caviar!!! Au ramas socate , cand le/am spus ca noi in Romania mereu mancam la micul dejun caviar Dupa ce am aflat cum se mananca, icrele negre, mi/a dat seama ce gafa am facut!!!

mihaelar63 1

11.01.2012, 15:04

O da , mereu invatam cate ceva
Cateodata in cele mai surprinzatoare moduri
Acum vreo 15 ani am fost la un mini -revelion unde era bufet suedez . Lumina era difuza , aproape ca puteai sa-ti bagi degetele in ochi . Tipa de langa mine ma intreaba ce e pe platoul imens din fata noastra [ eu cica cap de porc ] . Erau tentacule de caracatita .
Noroc ca era si muzica puternica si nu a auzit raspunsul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

Ciorbă de legume acrită cu zeamă de varză - Rețeta gustoasă și răcoritoare

pe 31.12 la 10:09

Ruladă cu cremă de ciocolată și caramel - Desertul rapid și delicios de casă

pe 30.12 la 15:13

Buturuga cu crema de castane - Reteta delicioasa fara zahar

pe 28.12 la 22:08

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de dovlecei cu cartofi