Tarta cu ciocolata si capsuni

de laura_n in Prajituri, 19 Iun 2014 | 18719 vizualizari

COMENTARII (29)

Raluca57 1

23.06.2014, 14:47

Excelenta prajitura! gust divin, aspect de prima pagina. Am facut-o cu zmeura intr-o forma cu diametrul 21cm. Topping-ul nu mi s-a parut destul de inchegat cu 1 lingura amidon (parerea mea: nici nu avea cum sa inchege 900g fructe), am mai adaugat amidon, tot n-am fost multumita si am adaugat 1 plic gelatina. O voi repeta cu siguranta, ne-a placut mult. Raluca

laura_n 1

23.06.2014, 15:13

Buna Raluca, ma bucur ca ai incercat-o. Eu nu prea sunt fan amidon, gelatina, si folosesc rar si putin. Este adevarat, nu iese gelatinos toppingul, dar eu fac intai un sos din amidon si il torn apoi peste fructe, astfel isi pastreaza si prospetimea si gustul! Oricum, lasata la rece, se incheaga suficient cat sa nu curga, dar se poate adapta pentru gustul fiecaruia!

xana 1

28.06.2014, 11:25

Deosebita!

Xandrinne 1

21.08.2015, 09:32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu capsuni si ciocolata alba