Tarta cu ciocolata si capsuni

de laura_n in Prajituri, 19 Iun 2014 | 18881 vizualizari

COMENTARII (29)

Raluca57 1

23.06.2014, 14:47

Excelenta prajitura! gust divin, aspect de prima pagina. Am facut-o cu zmeura intr-o forma cu diametrul 21cm. Topping-ul nu mi s-a parut destul de inchegat cu 1 lingura amidon (parerea mea: nici nu avea cum sa inchege 900g fructe), am mai adaugat amidon, tot n-am fost multumita si am adaugat 1 plic gelatina. O voi repeta cu siguranta, ne-a placut mult. Raluca

laura_n 1

23.06.2014, 15:13

Buna Raluca, ma bucur ca ai incercat-o. Eu nu prea sunt fan amidon, gelatina, si folosesc rar si putin. Este adevarat, nu iese gelatinos toppingul, dar eu fac intai un sos din amidon si il torn apoi peste fructe, astfel isi pastreaza si prospetimea si gustul! Oricum, lasata la rece, se incheaga suficient cat sa nu curga, dar se poate adapta pentru gustul fiecaruia!

xana 1

28.06.2014, 11:25

Deosebita!

Xandrinne 1

21.08.2015, 09:32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu capsuni si frisca