Tarta cremoasa cu branza si caise

de Oana in Prajituri, 20 Iun 2010 | 7114 vizualizari

COMENTARII (12)

Laly 1

20.06.2010, 18:33

Eu prima,deci 2 portii va rog.Am si furculite si cutite

Ina 1

20.06.2010, 18:35

excelenta! trebuie incercata

Oana 1

20.06.2010, 18:44

Laly, esti invitata mea! tocmai ce s-a racit ca lumea! Cand am taiat-o era calda rau si nu se intarise bine la mijloc Daca tai portiile mai mici ii dau si Inei tot doua portii

madi_marin 1

20.06.2010, 19:37

Oana...sa stii ca eu imi spal si farfuria dupa ce pap....

Rocsi 1

20.06.2010, 19:42

maam ce imbietoare e

Bucataras Medi 1

20.06.2010, 19:53

Oana, iar ai aparut cu asemenea ispite?...............o voi salva si pe asta ca tare bine mai arata ......5 furcu..........

gaby_duceag 1

20.06.2010, 19:54

uite ce buna-i cu branzica, nu m-am gandit; am facut saptamana trecuta cu caise si cirese, e buna dar nu cremoasa .

Oana 1

20.06.2010, 20:03

Madi, cum sa uit Gaby, mai faci o tura!

mirella 1

20.06.2010, 20:24

Cinci furculite arata foarte bine.
Off topic: ti-am vazut flacaul la FTK, ii place?Chiar ma gandeam ce mica e lumea...

Miha 1

20.06.2010, 22:19

Taare buna tre sa fie.

ramo_cata 1

20.06.2010, 22:34

tanyapatap 1

10.12.2010, 23:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ciocolata si struguri