Tarta aperitiv in vas Zepter

de Lorra in Aperitive / Garnituri, 4 Aug 2013 | 4158 vizualizari

COMENTARII (23)

MotanLaOale 1

04.08.2013, 18:59

Bya Ralu 1

04.08.2013, 19:05

ce bine arata

Merisor 1

04.08.2013, 19:05

Arata imbietor!

Angelina_Elena 1

04.08.2013, 19:06

Foarte bune trebuie sa fie!

alilianaa 1

04.08.2013, 19:09

ce faina e..

- Andreea - 1

04.08.2013, 19:35

Ce super ti-a iesit

Rocsi 1

04.08.2013, 19:36

Ce faina ti-a iesit

Lorra 1

04.08.2013, 19:40

Multumesc tuturor si ma bucur ca va place

Panacris 1

04.08.2013, 19:49

Cris2711 1

04.08.2013, 19:50

foarte fain arata,imi imaginez cat de buna este

Lorra 1

04.08.2013, 19:53

Anett 1

04.08.2013, 20:11

diaconta 1

04.08.2013, 20:18

ce bine arata

iry-gabriela 1

04.08.2013, 21:14

arata bine

nilgun 1

04.08.2013, 21:25

ce buna

Corinuta 1

04.08.2013, 21:45

ce bine arata!

simona72 1

04.08.2013, 21:55

Super buna si rapida, asa mai da!!!

Valclaudia 1

04.08.2013, 21:58

super bine arata tarta ta! felicitari!!

Lorra 1

04.08.2013, 22:01

multi pupici pentru voi

laura_n 1

05.08.2013, 18:08

arata grozav, o bunaciune!

Lorra 1

06.08.2013, 17:50

babi5 1

20.08.2013, 06:47

Lorra 1

20.08.2013, 17:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Terina cu spanac