Tarta aperitiv cu ciuperci

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2011 | 7994 vizualizari

COMENTARII (12)

Ina 1

03.01.2011, 08:23

Bine ca-s prima, ca nu mai vreau carne

gaby_duceag 1

03.01.2011, 08:31

ce bine poate arata!
La multi ani, Sidy!

MotanLaOale 1

03.01.2011, 08:49

foarte bine arata

lia maria 1

03.01.2011, 09:19

vin sa mai pap (virtual ) si de aici o feliuta

mamaieelena 1

03.01.2011, 09:49

bun arata si gustoasa tarta

RuxyRux 1

03.01.2011, 10:29

Mi-ai facut o pofta Sidy...arata grozav! Si-mi plac tare de tot ciupercutele

silvi0ara 1

03.01.2011, 11:12

Si eu vreau,ca de crene nu vreau sa mai vorbesc.

vanilla 1

03.01.2011, 11:16

o sa o incerc si eu ca tot mi-a mai ramas ceva ciuperci de la revelion!!!

Ligia Bxl 1

03.01.2011, 12:15

ooooo ciuperci

LUK 1

03.01.2011, 14:36

yummy

madi_marin 1

03.01.2011, 21:59

arata minunat..... am facut si eu ceva asemanator mai demult...si stiu ca e foarte foarte bun.....

raluxas 1

05.01.2011, 07:09

super,,,,cu coniac,,,,cred ca e satioasa si nici grea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Carnaciori inveliti in foietaj