Taitei de casa

de alilianaa in Paste, 11 Mai 2013 | 4049 vizualizari

COMENTARII (20)

Bya Ralu 1

11.05.2013, 13:54

Merisor 1

11.05.2013, 13:57

Eu n-am facut pana acum, dar cred ca am sa incerc. Mama face.

MotanLaOale 1

11.05.2013, 14:07

buni buni

Cris2711 1

11.05.2013, 14:31

sunt cei mai buni,nu se compara cei de cumparat niciodata

Bunica 1

11.05.2013, 14:36

Imi plac foarte mult!

alilianaa 1

11.05.2013, 14:37

Multumesc frumos. Ma mai apuca cateodata si fac, e drept ca nu mereu ca nu e timp, dar cand avem pofta....azi i-am folosit in ciorba de salata dreasa cu smantana si ou.

alilianaa 1

11.05.2013, 14:38

Dya Daniela Andrei 1

11.05.2013, 14:48

Eu nu folosesc deloc apa,,, imi plac foarte mult, mai ales la ciorbele cu pui de tara! Nu se compara nimic altceva cu taieteii de casa

alilianaa 1

11.05.2013, 15:16

Dya, am folosit cateva picaturi, daca ar fi sa calculez, cat sa lege foarte putin aluatul. Am avut grija sa nu exagerez, stiu ca nu prea e indicat

diaconta 1

11.05.2013, 15:37

cei mai buni

adry88 1

11.05.2013, 15:58

alilianaa 1

11.05.2013, 16:25

corect, Dia

alilianaa 1

11.05.2013, 16:26

Eduard

Dea_Dea 1

11.05.2013, 16:30

Buni !!

alilianaa 1

11.05.2013, 17:47

Constelatialeu 1

11.05.2013, 19:49

Din astia n-am facut,de lene,banuiesc...

alilianaa 1

11.05.2013, 19:55

la cate faci tu, astia-s floare la ureche...

Rocsi 1

11.05.2013, 21:00

Sunt cei mai buni. Bravo!

simona72 1

11.05.2013, 22:06

Imi plac tare mult taiteii de casa, dar trebuie sa am dispozitia necesara sa-i fac....bravo!!!

alilianaa 1

11.05.2013, 22:34

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Taitei de casa, cu ou, reteta de baza pentru un aluat perfect