Taitei de casa

de Dana Cristea - pusikmea in Paste, 29 Ian 2011 | 4141 vizualizari

COMENTARII (10)

Cris2711 1

29.01.2011, 14:10

Dana ,iubita mea,si eu sunt tare mandra de tine

Dana Cristea - pusikmea 1

29.01.2011, 14:12

cris multumesc mult

LUK 1

29.01.2011, 14:19

ar trebui sa i facem acasa toate..asa am sti ce papam

DIANA B 1

29.01.2011, 14:20

Doar fetele gospodine ( iertare de afirmatie ) fac taitei de casa ...

Dana Cristea - pusikmea 1

29.01.2011, 14:21

luk, asa este, insa nu ai intotdeuna timpul necesar si din pacate mancam si din comert

Dana Cristea - pusikmea 1

29.01.2011, 14:22

onesta, nu stiu cat de gospodina sunt, da' ma straduiesc si eu cat pot

madi_marin 1

29.01.2011, 16:17

am facut si eu azi taitei de casa pentru o supa de pui.....

mirela0911 1

29.01.2011, 16:31

Cred ca ar trebui sa incerc sa fac si eu ca tot din comert iau si fac supa

Rocsi 1

29.01.2011, 20:13

elena1988 1

30.01.2011, 09:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Razalai