Tagliatelle aglio, olio & peperoncino

de lira in Paste, 20 Sep 2010 | 5581 vizualizari

COMENTARII (11)

ionix 1

20.09.2010, 14:50

super

luminita20_2006 1

20.09.2010, 14:57

mmm ce bunatate

La Ancuta 1

20.09.2010, 16:27

bun, bun

Corinuta 1

20.09.2010, 17:31

Foarte bune! Si eu am facut spaghette

vero_closca 1

20.09.2010, 22:04

nadina73 1

20.09.2010, 23:36

mi-a scapat retata asta

lia maria 1

21.09.2010, 11:41

ce bunatate

Laly 1

21.09.2010, 18:07

Buuuun

cococo 1

23.09.2010, 22:39

incearca sa pui pastele fierte si scuse bine de apa diresct in tigaia in care ai pregatit uleiul , unturoiul si ardeiul iute , asa le servesti fierbinti

lira 1

23.09.2010, 22:57

cococo ms de pont, data viitoare incerc sugestia ta

alexana2008 1

06.01.2011, 17:09

pacat ca nu multi apreciaza simplitatea. o pasta simpla si gustoasa. coco are dreptate. pastele le pui in tigaie.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu smantana si prosciutto