Supa japoneza cu vita si taietei soba

de Sylvia in Pui, 11 Oct 2013 | 7969 vizualizari

COMENTARII (14)

Corinuta 1

11.10.2013, 23:24

ce fain arata!

Bunica 1

11.10.2013, 23:34

Ce buna trebuie sa fie!

Cris2711 1

11.10.2013, 23:36

Sylvia 1

11.10.2013, 23:39

ce bineeee ca nu dormiti

Sylvia 1

11.10.2013, 23:39

buan si iute Buni dar merge perfect cu frigul de afara

MotanLaOale 1

11.10.2013, 23:47

mamaieelena 1

12.10.2013, 00:21

delicioasa supa ai facut si arata super bine

Bucataras 1

12.10.2013, 06:49

cit de bine arata. si in china am mincat supe tot in genul asta si mi-au placut mult

babi5 1

12.10.2013, 09:44

Panacris 1

12.10.2013, 10:10

Interesant! Întrebare: tăieții soba sunt din făină de orez, cu ce fel de arome???

Lavinia 1

12.10.2013, 14:01

Grozava

Sylvia 1

12.10.2013, 17:39

Ma bucur ca va place reteta sa o testati cand aveti ocazia ,e altceva ....si sunt binevenite schimbarile

Sylvia 1

12.10.2013, 17:40

Bucataras si eu imi doresc sa ajung o data in China si in Japonia ...sper sa si reusesc, eu am mancat la restaurante bune japoneze si chinezesti la Paris, despre bucataria japoneza chiar nu stiam mult dar sunt in expansiune de documentare mi-am comandat niste carti si o sa testez mai multe retete

Sylvia 1

12.10.2013, 17:45

Panacris taieteii soba sunt alaturi de taieteii uden si ramen cei mai consumati in Japonia? Taietei soba sunt taietei din faina neagra de sarrasin/hrisca sau grau negru cu apa, sunt de culori diferite de la negru maiintens la gri in functie de tratarea graului. Se pregatesc lasandu-i in apa clocotita 5 minute is sunt f buni si sanatosi. Taieteii de orez de care zici tu sunt f buni si ei si mai sunt taieti de soia, transparenti atunci cand sunt pusi in apa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de supa filipineza- Bulalo nr. 43 Best Soups The World