SUPA DE CARNE CU TAIETEI DE CLATITE

de Roda in Supe, 24 Iun 2009 | 5638 vizualizari

COMENTARII (5)

Bucataras 1

24.06.2009, 15:35

trebuie s-o execut, cum ar zice Oana ... cu ce o acresc? sau nu mai trebuie

Roda 1

24.06.2009, 15:45

Nu se acreste, cel putin noi asa o mancam,dar daca iti plac supele acrite, nici-o problema, acresti cu otet ,nu cu lamaie sau cu putin bors.Sa-mi spui daca ti-a placut dupa ce o "executi",bine?

Panacris 1

29.04.2014, 20:41

Rahela Velicu 1

18.06.2021, 11:59

Rahela Velicu 1

18.06.2021, 12:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa de toamna