Supa cu pulpa de porc

de Lau in Supe, 25 Mai 2011 | 3837 vizualizari

COMENTARII (22)

Lau 1

26.05.2011, 08:24

ella49 1

26.05.2011, 09:08

o supa delicioasa

adry88 1

26.05.2011, 09:10

delicioasa

marcela1979 1

26.05.2011, 09:25

ce buna e vreau si eu

kamy 1

26.05.2011, 09:29

ionela2682 1

26.05.2011, 10:41

Rocsi 1

26.05.2011, 10:46

mihaelaM 1

26.05.2011, 11:03

Dc plangi?nu fi suparata ca s-a aprobat,am mai patit si eu asa si abia dupa 30-45 min a aprobat
buna supica

kiki 1

26.05.2011, 11:11

aziz 1

26.05.2011, 12:02

Lau 1

26.05.2011, 13:45

la mine ia trebuit cca 12 ore sa o aprobe

Lau 1

26.05.2011, 13:45

va multumesc pentru vizita si link

MotanLaOale 1

26.05.2011, 13:51

Bucataras Medi 1

26.05.2011, 13:53

buuuuuuuuuuuuuuna...................

deyutzky 1

26.05.2011, 14:14

imi place

gaby_gabytza 1

26.05.2011, 16:10

buna

divainbucatarie 1

26.05.2011, 22:20

MIUTA 1

26.05.2011, 23:20

Foarte buna

mamaieelena 1

27.05.2011, 06:52

grozava

Lau 1

27.05.2011, 10:29

va multumesc

LUK 1

27.05.2011, 17:55

Lau 1

28.05.2011, 10:42

luk

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de sfecla rosie