Supa crema de sfecla rosie cu portocale

de anca_rm in Supe, 4 Mar 2016 | 4865 vizualizari

COMENTARII (20)

MotanLaOale 1

04.03.2016, 14:30

interesant

Bya Ralu 1

04.03.2016, 14:33

ce fain arata

Merisor 1

04.03.2016, 14:49

Ce culoare frumoasa are!

simona72 1

04.03.2016, 15:04

Foarte faina reteta! Ai niste retete tare bune si sanatoase, pe gustul meu gatesti!

anca_rm 1

04.03.2016, 15:05

multumesc fetelor

anca_rm 1

04.03.2016, 15:05

Simona multumesc

diaconta 1

04.03.2016, 15:13

Ce culoare superba are

laura_n 1

04.03.2016, 17:03

big like! eu am descoperit sfecla in borsuri, supe, este pur si simplu de senzatie, nu mai vorbesc de culoare.! Bravoo, Anca, pe mine m-ai cucerit cu aceasta combinatie!

Bunica 1

04.03.2016, 17:53

Este minunată! Am mâncat tot la ruși

Zamfira 1

04.03.2016, 19:31

Super buna si ce culoare frumoasa are!

mirela0911 1

04.03.2016, 20:06

Ce culoare frumoasa are!

Adrian2016 1

04.03.2016, 20:25

Rocsi 1

04.03.2016, 20:44

Ce bine arata. Ciorba de sfecla ne place si noua!

Rahela Velicu 1

04.03.2016, 22:33

Alexandra Burz 1

05.03.2016, 08:24

Xandrinne 1

05.03.2016, 09:02

Gherca Daniela 1

05.03.2016, 09:02

Catalina L 1

05.03.2016, 12:26

can eram mica nu-mi placea....acuma imi place tare

elucubratiiculinare 1

06.03.2016, 19:43

trebuie sa incerc si eu cu portocale

mihaelar63 1

25.03.2016, 20:20

Vai de mine cum arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de praz