Suberec (Placinta turceasca)

de Patricia Iordache in Porc, 17 Apr 2013 | 42218 vizualizari

COMENTARII (48)

portiadelumina 1

17.04.2013, 08:43

Mie îmi place carnea de oaie, la fel de mult ca cea de porc. Cred că au un gust minunat.

Patricia Iordache 1

17.04.2013, 08:50

Da Padre, cand se termina postul

danakarin 1

17.04.2013, 08:52

ma bucur ca ai postat o reteta cu specific local. E pacat sa se piarda coloratura locala ! chiar am putea introduce o rubrica de retete cu specific local. Eu nici nu prea stiu ce se mananca la Cernavoda...Bravo !

Bucataras Monica 1

17.04.2013, 08:54

nu am mincat niciodata , cred ca sunt bune

Panacris 1

17.04.2013, 08:58

Foarte bune! Eu am mâncat prima oară în Turcia, întradevăr cu carne de oaie!

Patricia Iordache 1

17.04.2013, 09:00

Danakarin, ar fi o idee minunata sa avem o astfel de rubrica - Preparate cu specific local - . Cred ca multi dintre noi nu stim ce se mananca in alte zone. Am copilarit primii 5 ani din viata in Bucovina si acolo sunt preparate minunate!
Monica...cand doresti, le poti incerca

Patricia Iordache 1

17.04.2013, 09:00

Cris...

RuxyRux 1

17.04.2013, 09:03

Grozav de bune...si eu le fac...dar dupa gustul meu doar cu branza...imi plac tare mult!

diaconta 1

17.04.2013, 09:06

Arata tare bine,dar nu stiu de ce am o retinere la umplutura de carne.Cred ca nu se "patrunde" suficient pentru gustul meu.Dar mi-ar placea cu branza spre exemplu.

simona72 1

17.04.2013, 09:10

Sunt ffff bune, am mincat,dar nu le-am facut eu niciodata...le voi incerca pe ale tale....

Bunica 1

17.04.2013, 09:10

Nu au de ce sa nu fie gustoase

_Alina_ 1

17.04.2013, 09:11

Cred ca-i tare buna!

Criss 1

17.04.2013, 09:11

Foarte faine. La mare am mancat.

Patricia Iordache 1

17.04.2013, 09:13

Dia, sunt "patrunse" bine pentru ca stratul de carne este subtire
Fetelor...

gaby_duceag 1

17.04.2013, 09:17

Super, mă codiţă!
Cred că le voi testa.

MotanLaOale 1

17.04.2013, 09:20

bune bune

alba_zori 1

17.04.2013, 09:22

Interesant,cred ca sunt tare bune

RuxyRux 1

17.04.2013, 09:35

Dia si eu faceam cu carne cu ani in urma dar intotdeauna o caleam cu ceapa inainte sa le umplu insa desigur depinde de gustul si alegerea fiecaruia

COSTEO 1

17.04.2013, 09:37

bunnnnnnnnnnnnnnnnnn

diaconta 1

17.04.2013, 09:40

Ruxy,exact asa fac si eu cand nu sunt convinsa ca se face si carnea atat de bine cat sa-mi placa

Patricia Iordache 1

17.04.2013, 09:41

Gaby...ce-mi place cum mi-ai spus - Codita -
Fetelor...
Motanel, Costeo...

gaby_duceag 1

17.04.2013, 09:44

Aşa-mi spunea mie Cezar când aveam fro 18 ani şi umblam numai cu părul prins. Ieri mi l-am prins iar şi aşa încântată o fo fii-mea
Ea avea două, aşa ca tine şi io una

ps. aşa-ţi zic de acu

Patricia Iordache 1

17.04.2013, 09:49

Ok gaby, sa-mi schimb si la profil? In loc de Patricia Iordache sa trec Codita?

deyutzky 1

17.04.2013, 10:06

ianculubita 1

17.04.2013, 10:57

de multe ori am auzit de suberec,nu stiam cum se face,acum am trecut-o la favorite si promit ca voi incerca si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu carne si mozzarella