Suberec

de ionela2682 in Aperitive / Garnituri, 3 Noi 2010 | 17530 vizualizari

COMENTARII (19)

Miha 1

03.11.2010, 17:24

Laly 1

03.11.2010, 17:48

Bun,de cand zic ca fac si eu...dar pap de la tine pana atunci

dentistutza 1

03.11.2010, 17:53

de mult pandesc reteta asta!!! o sa o fac cu siguranta dar pana atunci gust de la tine si multzumesc pentru tratatie!!! ce bune sunt...

lia maria 1

03.11.2010, 18:40

o da sunt delicioase si mie imi plac tare mult

ANCA 1

03.11.2010, 18:53

ceee buuuuun!!!!!

La Ancuta 1

03.11.2010, 22:19

ce bine arata

mihaelar63 1

04.11.2010, 01:37

nici eu nu ma dau la o parte daca primesc o bucata

vanilla 1

04.11.2010, 13:25

E CUMVA RETETA SLOVACEASCA???

ionela2682 1

04.11.2010, 13:30

Turceasca 100% asta stiu eu!

Adinacarla 1

04.11.2010, 15:34

trebuie testata

nadina73 1

04.11.2010, 17:16

super la favo si las

ionela2682 1

04.11.2010, 17:20

Adinacarla...da...trebuie

ionela2682 1

04.11.2010, 17:20

nadina73 multumesc!

mamaieelena 1

04.11.2010, 17:45

excelenta draga mea felicitari si de asta data

dentistutza 1

04.11.2010, 19:36

le-am facut! ne-au placut! nu mai sunt!

auroravoicu 1

04.11.2010, 19:47

Grozav,felicitari!

retetepersane 1

04.11.2010, 21:01

Felicitari, arata delicios!!

onuta 1

04.11.2010, 22:48

pansy1 1

04.11.2010, 22:59

eu am invatat sa fac aceasta placinta de la gazda mea tataroica de la mare.reteta originala e fara praf de copt si fara ulei.ea punea totusi o lumatate de cub de drojdie la 1 kg de faina,sare si apa calduta.cat despre umplutura,reteta fiind de provenienta musulmana se umple cu carne de pui,vaca sau oaie condimentata neaparat si cu menta,sau telemea de oaie.iar uleiul trebuie sa fie foarte incins. ca ele sa se umfle.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Şuberec (Çiğ Börek)