Sturion cu mujdei de usturoi

de Ina in Peste, 15 Apr 2010 | 42585 vizualizari

COMENTARII (21)

Brindusa 1

15.04.2010, 20:57

O, da buna cega. Mai ales prajita. (dar fara delikat!) Cat despre curatat pestele, la mine il curata barbatamiu, ca altfel nu papa peste.

Miha 1

15.04.2010, 21:21

ihhhh...mucus zici?

mihaelar63 1

15.04.2010, 21:44

Ina spala in apa cu otet, la pastrav asa se face ,vei avea surpriza ca pestele sa ramana mai ,, sec'' ,.

Ina 1

15.04.2010, 21:49

mihaelar63, nu am incercat asa. Brandusa, deobicei pun condiment special pentru peste, dar mai pun si delikat

rivka 1

15.04.2010, 22:21

mucus sau nu cred ca e extraordinar de bun mie imi lasa gura apa
mai bine merg sa ma culc decat sa bantui pe aici, ina tu la ora asta postezi asa bunatati, nu ti-e mila de noi

Ina 1

16.04.2010, 07:56

La ora aia faceam supa de rosii, dar nu era gata . Sturionul cred ca de ziua mea-l facusem, cand nici nu visam sa ajung aici,la voi; mie-mi placea cum arata....si cum aparatul foto mi-e permanent la indemana....

Ina 1

16.04.2010, 08:03

Ups! Acum vad ca am avansat, sunt junior!

Bucataras 1

16.04.2010, 08:19

vero_closca 1

16.04.2010, 09:44

bun...bun de tot!

Ina 1

16.04.2010, 09:45

si-o ...

Sylvia 1

16.04.2010, 09:57

Ce preparat excelent

nadina73 1

16.04.2010, 10:38

excelenta prezenatre 5 furculite

madi_marin 1

16.04.2010, 13:22

n-am avut ocazia sa gust niciodata asa peste....

dicarmencitta1957 1

20.04.2010, 21:45

O bunatate sturionul 5 furculite de la mine.

Ina 1

21.04.2010, 19:43

Ina 1

21.04.2010, 19:44

Multumesc tuturor pentru aprecieri!

sasha62 1

10.10.2013, 10:55

F.B. Ceguta! Incercati-o dar nu fripta ci fiarta pe aburi de vin cu otet balsamic, apoi o piperati srati si serviti tot cu mujdei si mamaliguta la care ati adaugat inante de a se ingrosa branza de burduf!!!

Panacris 1

26.11.2014, 22:04

Bey, m-ai băgat în ceață În titlu e sturion, la ingrediente apare păstrugă sau cegă Până la urmă ce fel de pește ai folosit, sau e același pește denumit altfel în funcție de regiune??? Oricum arată bine, iar de gustos cred, nici nu se pune problema

Ina 1

26.11.2014, 22:49

Pai si cega si pastruga sunt tot sturioni La fel ca si nisetrul, care tot sturion este . Si morunul .

Ina 1

26.11.2014, 22:50

Sturionii sunt o familie de pesti care nu au oase si au icre negre

Bya Ralu 1

26.11.2014, 23:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav prajit cu cartofi la cuptor si mujdei de usturoi