Stufat de miel in vas roman

de Oana in Oaie, 3 Apr 2010 | 23941 vizualizari

COMENTARII (25)

Oana 1

03.04.2010, 16:49

Maine pe la pranz va dau si o portioara cu salata verde si painica proaspata Imi ploua in gura Paste Fericit tuturor!

Sylvia 1

03.04.2010, 17:58

Vai ce bun e nota maxima. M-ati omorat cu stifatul si tu si Bucataras, am si luat ceva carne si o pastrez in congelator pana gasesc ceapa verde si usturoi

madi_marin 1

03.04.2010, 18:05

vai vai...Oana ce bine arata stufatul....si ideea cu vasul roman e super....... Paste Fericit !

rivka 1

03.04.2010, 19:19

aoleu ce bine arataaaa

Oana 1

03.04.2010, 19:32

Ma bucur ca va place si miroase asa de bine...abia astept maine

rivka 1

03.04.2010, 19:43

nu ataci o portie din noaptea asta ?

Oana 1

03.04.2010, 20:53

Nuuu, Rivka...m-am ars anul trecut cand am atacat drobul si pasca si nu mai stiu ce...dupa Inviere...si ce criza biliara am avut...in zilele de Paste am baut ceai si am mancat paine prajita Asa ca nu ma mai risc...mai bine maine la pranz

Dana Cristea - pusikmea 1

03.04.2010, 20:56

imi ploua in gura

Oana 1

03.04.2010, 22:18

Si mie

gaby_duceag 1

03.04.2010, 22:32

cica"si mie".bun tare!.Sarbatori binecuvantate!

Oana 1

03.04.2010, 23:25

Da maaa, Gabitzule, ca doar am gustat de sare si un fir de carne sa vad daca-i facut N-am tinut post...dar astept sa mananc toate bunatatile maine

gaby_duceag 1

03.04.2010, 23:26

eu nu ma pot abtine
am gustat din toate.hai,la biserica cu noi.eu merg cu Danut,nu mai are rabdare dragul de el..si totusi...,m-a intrebat,...oare o sa am pe ce sta..?dragul de el

Oana 1

03.04.2010, 23:41

Baietii mei au adormit, asa ca a plecat Cata singurel sa ia lumina

Sylvia 1

04.04.2010, 00:34

Oana si eu astept friptura atat mananc in seara asta friptura cu o salata verde .

rivka 1

04.04.2010, 10:05

sylvia dar pt cine ai gatit atunci asa mult?

oana ai inceput friptura? mama mama ce as manca si eu o portie....

Oana 1

04.04.2010, 13:38

Rivka, pai dimineata am avut aperitivele, acum incalzim ciorbita si apoi stufatul Ma duc sa fac salata verde

Teo 1

04.04.2010, 18:28

cine nu gusta stufat , nu stie ca e Paste! un deliciu!

rivka 1

04.04.2010, 20:11

sa ne zicicum a fost ;D
ce as inmuia si eu un colt de paine in sosul ala, poate totusi cumpar si eu o bucata de carne de miel sapt viitoare ......

mariac 1

04.04.2010, 20:27

bun,foarte bun

Oana 1

04.04.2010, 23:42

A fost senzational!! s-a dus rapid tot stufatul! cand descarc pozele va arat o portioara

epurasha2bb 1

05.04.2010, 20:34

super arata Oana! si imi place mult si noul avatar! stufatul e preferatul meu ! mama ne-apacalit camancam pui canderam mici si era miel in stufat!iar ideea cu vasul e super , am sa incerc si eu !

Oana 1

06.04.2010, 15:37

Multumesc, Roberta Poza e facuta de curand Iar stufatul a mai scazut putin cand l-am reincalzit, dar e tare bun in vasul roman

kukibella 1

16.04.2011, 16:21

Oana 1

16.04.2011, 19:39

Mmmh, tare bun

elena1988 1

22.04.2011, 08:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel rulata, cu umplutura de spanac