Stangluri cu ciocolata

de Miha in Prajituri, 26 Sep 2009 | 17645 vizualizari

COMENTARII (28)

Bunica 1

26.09.2009, 16:15

Este o prajitura care se face fara faina. Este delicioasa! Mie mi se pare un pic mai greu de realizat, dar asta nu inseamna ca nu o fac, dar mai rar.

Miha 1

26.09.2009, 17:08

da,Ramo,se face fara pic de faina. Blatul e ca si cel de la pricomigdale/priconuci. Cand zici ca s-au lipit cred ca te referi la faptul ca s-au lipit de tava,nu? Daca albusurile n-au fost batute bine,adica bezeaua sa fie tare-tare si lucioasa,e posibil ca prico- sa se lase si sa se lipeasca de tava. Tava ar fi de preferat sa fie tapetata cu hartie de copt si dupa ce le-ai scos din cuptor le lasi sa se raceasca si mai apoi le scoti de pe hartie.Chiar daca se lipesc le vei scoate cu usurinta. Daca nu dispui de hartie de copt ( o recomand cu toata convingerea) tava trebuie bine unsa cu unt si tapetata cu faina.

Miha 1

26.09.2009, 17:09

Bunica,cel mai greu la prajitura asta mi s-a parut datul nucilor prin masina.

Miha 1

26.09.2009, 21:47

Pe cuvant ca n-am mai calcat intr-o cofetarie de cel putin 2 ani.

Miha 1

27.09.2009, 16:11

Ramo,nu stiu de ce nu te poti inregistra.Poate te ajuta Bucataras,de-i fi prin zona,caci eu chiar as vrea sa stiu retetele tale.

Bunica 1

27.09.2009, 16:34

Ramo, ca sa fii sigura ca albusul este batut suficient intorci vasul cu gura in jos si daca albusul nu cade este foarte bine.

ionix 1

28.09.2009, 18:22

Mihaaaaaaaaa, m-am hotarat ii fac si prajitura asta mamei sambata sarut-mana pentru reteta, din nou..

Miha 1

28.09.2009, 19:54

Irina 1

28.09.2009, 19:57

Buuun de tot!

Miha 1

28.09.2009, 20:14

Irina,prajitura asta ti se potriveste manusa.

Irina 1

28.09.2009, 20:22

Mie imi spui, miha???

ionix 1

30.09.2009, 17:38

am o intrebare... untul trebuie sa fie frecat bine si apoi amestecat cu crema??? peste unt pun crema lingura cu lingura??? vreau sa ma asigur ca inteleg bine... puuuuuuuup

Miha 1

30.09.2009, 22:48

Da,ai inteles bine.

ionix 1

01.10.2009, 07:44

oh, ce bine.. maine o execut... sarut-mana

Miha 1

01.10.2009, 09:34

Esti o harnicuta!

ionix 1

01.10.2009, 13:54

eh, slava Domnului c-am dat peste tine pe bucataras... majoritatea retelor de la tine le iau... totul e nou pt mine si sotul meu si ne imbatam papilele gustative... mersic..

Miha 1

01.10.2009, 14:43

Multumesc draga mea! Ma flatezi!

ionix 1

02.10.2009, 15:06

am facut-o si pe asta... efectiv ti se topeste-n gura... exceptionala... m-am chinuit un pic la foi dar a meritat..

Miha 1

02.10.2009, 15:27

Iu huuu...Bravo! Felicitari! Si sa papati sanatosi si cu pofta!

ionix 1

04.10.2009, 11:25

sarut-mana... am facut mai multe prajituri dar invitatii au apreciat-o pe asta cel mai mult... au spus ca este demential de buna mersi Mihaaaaaaa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume, la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Televizor