Spate de curcan fript - la Multicooker

de mihaelar63 in Curcan, 15 Feb 2015 | 3219 vizualizari

COMENTARII (18)

Merisor 1

15.02.2015, 19:59

Ce frumos s-a rumenit!

Aurelia 07_07 1

15.02.2015, 20:02

Ce bine arata !

MotanLaOale 1

15.02.2015, 20:10

bun bun

mihaelar63 1

15.02.2015, 20:20

Merisor de la tine m-am ,, inspirat'' la modul de preparare Mi-a fost mai usor decat sa citesc cartea tehnica . Sunt curioasa daca pe coacere pot sa prepar carne . Tu ai incercat?

Rocsi 1

15.02.2015, 20:22

simona72 1

15.02.2015, 20:27

geoline 1

15.02.2015, 20:45

tare bun

T I M E A 1

15.02.2015, 21:02

cine are cucar )

mihaelar63 1

15.02.2015, 21:12

Timea

T I M E A 1

15.02.2015, 21:27

eu am facut ieri cea mai buna varza la cuc )) mai buna decat in cuptor sau soba, pe bune

mihaelar63 1

15.02.2015, 21:29

Timea astept reteta . crede-ma ca eu n-am citit cartea tehnica . Mi-a fost mai usor sa citesc retete preparate de voi ca sa stiu cum trebuie setat . )

Teo 1

15.02.2015, 22:50

Imi placeee!

mihaelar63 1

15.02.2015, 23:05

Teo , carnea de curcan crescut la curte , dupa cum stii , este delicioasa .

Andra_Constantinescu 1

15.02.2015, 23:25

Niste carne de curcan parca as manca si eu!

mihaelar63 1

16.02.2015, 00:11

Hai la Cluj ca avem

dantes 1

16.02.2015, 07:52

Bun!

anca_rm 1

16.02.2015, 15:41

ce de treaba face cuc-ul asta ,

mirela0911 1

17.02.2015, 12:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de curcan in sos de usturoi si patrunjel, la cuptor