Spanac cu smantana

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri de legume, 20 Mar 2014 | 5794 vizualizari

COMENTARII (19)

Alexandra Burz 1

20.03.2014, 14:37

MotanLaOale 1

20.03.2014, 14:38

Dya Daniela Andrei 1

20.03.2014, 14:42

Lavinia 1

20.03.2014, 14:48

mi-e pofta!

AnyCostescu 1

20.03.2014, 14:56

e delicios..si eu o sa fac zilele care urmeaza

Pushaa 1

20.03.2014, 15:03

tiby 1

20.03.2014, 15:05

delicios !

babi5 1

20.03.2014, 15:06

Dya Daniela Andrei 1

20.03.2014, 15:16

GeorgiaA 1

20.03.2014, 16:01

Buuuun!

Corinuta 1

20.03.2014, 16:31

Bya Ralu 1

20.03.2014, 16:36

tare bun

Dya Daniela Andrei 1

20.03.2014, 17:10

simonacallas 1

20.03.2014, 17:47

Foarte bun

Dya Daniela Andrei 1

20.03.2014, 17:59

Multumesc!

anca_rm 1

21.03.2014, 09:55

ce frumos si bun

simona72 1

21.03.2014, 11:07

Pe placul meu!!

MiaBianca 1

21.03.2014, 11:21

pai daca fierb spanacul 15 min ce dracu mai mananc? iarba? prea mult, eu il tin maxim 5min

Dya Daniela Andrei 1

21.03.2014, 13:10

MiaBianca am spus ca il oparesti aproximativ 15 minute, nu ca il fierbi. Este o diferenta majora zic eu. In plus nu imi place gustul de crud, iar 5 minute sunt insuficiente pentru ca spanacul sa fiarba. In bucataria ta gatesti cum vrei si cum iti place!
Si ar fi bine sa iti controlezi limbajul! Zi buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]