sunt nou aici ... dragă ionix ... cum am citit si despre o salata grecesca ... si aceasta este o reteta consacrata ... nu se pune usturoi , ci peperoncino ... 1 ... care se scoate apoi ...
pt o reusita mai buna , pui doar 1 ou si un galbenuş .vasta pt 2 persoane . merge mai bine piptul de porc ... sa o luam de la capat ... in uleiul cald calesti peperoncinul si il scoti ,apoi 2 minute pieptul taiat bastonase , nu cuburi , caci folosesti spaghetti ... cnd sunt gata pastele le pui in tigaie si le arunci putin , cat sa prinda toate ulei . aste e ideea , nu tre sa le prajesti ... oul cu galbenusul , batute , pui parmigiano ras amestecand pana devine gros ca o smantana . apoi poti pune sau nu 2 linguri de smantana . peste pastele din tigaie pui amestecul si il arunci , amesteci , pana nu mai e asa lichid ... tre sa fii atenta la moment ... si in farfurii .. te asigur ca nu se compara cu reteta asta romaneasca cu smantana . e reteta originala din italia ... am facut-o acolo de multe ori ...