Sote de morcovi cu mazare

de T I M E A in Mancaruri de legume, 19 Iun 2015 | 10506 vizualizari

COMENTARII (16)

Corinuta 1

19.06.2015, 20:19

ce bunatate!

Valclaudia 1

19.06.2015, 20:19

Valclaudia 1

19.06.2015, 20:20

arata grozav!

T I M E A 1

19.06.2015, 20:21

eu am scris 4 (copiat de pe blog) habar nu am de ce au mai aparut inca doi de 4 . Am modificat

Valclaudia 1

19.06.2015, 20:22

am vazut, am modificat si eu

MotanLaOale 1

19.06.2015, 20:23

Catalina L 1

19.06.2015, 20:53

Rocsi 1

19.06.2015, 21:09

Panacris 1

19.06.2015, 21:15

Mi-ai adus aminte de prima mea garnitură savurată în Germanica, mazăre cu morcov babi, undeva în 1991. Până atunci mazărea o savuram doar fiartă, dreasă cu făină și smântână sau în supe

Gherca Daniela 1

19.06.2015, 21:26

bun

Gicuta 1

19.06.2015, 22:30

Adele 1

19.06.2015, 22:33

mihaelar63 1

19.06.2015, 23:14

Mancare sanatoasa ,bio-eco Culori frumoase

- Andreea - 1

20.06.2015, 00:53

mirela0911 1

21.06.2015, 14:30

E excelenta!

-Licurici- 1

28.06.2015, 19:53

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mazare cu sos alb