Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Oana in Pt. carne, 28 Feb 2011 | 16627 vizualizari
RuxyRux 1
La asa ceva chiar nu m-am gandit...cred ca e delicios!!! Felicitari pentru idee si pentru sos desigur natural si gustos...
Oana 1
Multumesc! Si noi am mancat pt. prima data la Viena si de-atunci ne facemmereu la rasolul de vita
LUK 1
ei...tu te ai inteles cu Bucataras. si ati fost la acelasi restaurant..glumesc ..bun sosul
L-am pus la favo...multumesc Oana
Luk, ne-ai cam nimerit Cu sosul a fost o telepatie, ceva, nu stiam ca si Bucataras are aceleasi pofte cu noi in acelasi timp Dar de mers la Plachuta, in Viena am fost si am mancat pe rupte
MotanLaOale 1
bun bun
lia maria 1
super
deyutzky 1
MVMih 1
Buun tare bun. Daca ar fi bun as punea hrean si la prajituri.
Lau 1
adry88 1
foarte bun
TRIMITE COMENTARIU
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
pe 28.06 la 15:45
pe 28.06 la 15:15
pe 28.06 la 10:59
de Retete_gustoase 1
pe 27.06 la 18:14
pe 27.06 la 17:54
9 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
2 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
vasimur
Ramonaa 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
georgianab17 1
erikka1 1
Rocsi 9
1353 puncte
oanapl 7
1012 puncte
Constelatialeu 9
1007 puncte
RODIMUR 8
973 puncte
Panacris 9
345 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Cofetarul Vesel 1
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!