Socata reteta bunicii

de Criss in Bauturi, 26 Mai 2015 | 9836 vizualizari

COMENTARII (13)

miki_a 1

26.05.2015, 08:08

Buna si racoritoare!

MotanLaOale 1

26.05.2015, 08:19

mirela0911 1

26.05.2015, 08:22

Buna, o sa fac si eu!

Gicuta 1

26.05.2015, 08:23

Aromata si foarte buna!

Criss 1

26.05.2015, 08:27

reisnaor_2006 1

26.05.2015, 09:12

superrrrrrrrrrr

Gherca Daniela 1

26.05.2015, 09:27

cea mai buna!

Andra_Constantinescu 1

26.05.2015, 11:20

Buuuuuna!

d_madisor 1

26.05.2015, 11:22

se pune si drojdie :jumatate de pliculet sau cat o nuca

Criss 1

26.05.2015, 18:17

Multumesc.

Criss 1

26.05.2015, 18:18

d_madisor, eu n-am pus niciodata drojdie si totusi a fermentat si s-a facut acidulata bine de tot. Cred ca se vad bulele in pahar. Flacoanele stateau sa explodeze, atat de acidulata e.

Rocsi 1

26.05.2015, 19:58

Maine fac si eu...Abia astept, pana atunci degust de la tine

Criss 1

27.05.2015, 10:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Socata reteta bunicii