Sirop din flori de salcam

de Andra_Constantinescu in Bauturi, 2 Iun 2015 | 8145 vizualizari

COMENTARII (18)

Rocsi 1

02.06.2015, 19:49

Cred ca este asa aromat!

mirela0911 1

02.06.2015, 19:51

Ce bun trebuie sa fie!

Andra_Constantinescu 1

02.06.2015, 19:56

Chiar e bun

MotanLaOale 1

02.06.2015, 19:58

Bya Ralu 1

02.06.2015, 20:04

super

Valclaudia 1

02.06.2015, 20:10

arata grozav!

Andra_Constantinescu 1

02.06.2015, 20:32

Multumesc, Bya!

Andra_Constantinescu 1

02.06.2015, 20:32

Multumesc, Valclaudia!

Andra_Constantinescu 1

02.06.2015, 20:32

Multumesc, Motan!

raluca95 1

02.06.2015, 20:37

Foarte bun >

Merisor 1

02.06.2015, 20:44

Ce bun!

Bucataras Medi 1

02.06.2015, 20:49

ce aromat!

Dya Daniela Andrei 1

02.06.2015, 21:14

Ce bun trebuie sa fie!

Andra_Constantinescu 1

02.06.2015, 21:20

Multumesc, fetelor!

diaconta 1

02.06.2015, 21:37

Tare bine arata

Andra_Constantinescu 1

02.06.2015, 21:46

Multumesc, Dia!

dantes 1

03.06.2015, 08:35

Bun!

Panacris 1

10.05.2018, 21:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sirop de visine