Sirop de visine

de MIUTA in Bauturi, 27 Iul 2011 | 5567 vizualizari

COMENTARII (19)

Lau 1

27.07.2011, 17:33

un borcanel si eu

divainbucatarie 1

27.07.2011, 18:13

Rocsi 1

27.07.2011, 18:45

un pahar de apa plata,putin sirop de visine si putin sirop de menta=un suc minunat

marcela1979 1

27.07.2011, 19:52

mmmmm ce bun e

RuxyRux 1

27.07.2011, 19:53

Minunat cu siguranta Miuta!!!

alinutzika 1

27.07.2011, 22:57

bun, bun

MotanLaOale 1

28.07.2011, 07:44

MIUTA 1

28.07.2011, 16:37

Multumesc frumos

mihaelaM 1

29.07.2011, 15:06

delicios

adry88 1

09.08.2011, 12:35

andreeaandreia18 1

22.06.2012, 10:50

daca am doar 1 kg visine...trebuie doar 1 kg zahar??!!?? corect? vreau sa fac putin sirop...

diaconta 1

22.06.2012, 11:07

Am facut si eu Miuta
@Andreea,eu am pus visine pentru prajituri si siropul ramas l-am fiert si l-am pus in sticle.
Eu am pus 1kg de zahar la 2 kg de visine.Mi s-ar fi parut prea dulci altfel,dar asta depinde de gustul fiecaruia.

mena29 1

22.06.2012, 11:42

Excelent pentru a prepara un pahar cu suc,pe caldura asta!

MIUTA 1

22.06.2012, 12:24

Andreea eu pun la kg de visine un kg de zahar.Mi-a fost frica sa pun mai putin deoarece visinele sunt fructe mai acre si risc sa fermenteze.
Siropul in combinatie cu apa minerala(doua lingurite la un pahar de 250 ml)rezulta un suc excelent.
Spor la treaba!Pupici!

MIUTA 1

22.06.2012, 12:25

Claudia deabia astept sa vad cum a iesit si poate anul acesta pun si eu la fel.Pupici!

MIUTA 1

22.06.2012, 12:25

Mena multumesc frumos!Pupici!

diaconta 1

22.06.2012, 12:29

Miuta,stii ca eu pun mereu visine pentru prajituri dupa reteta asta\; http://www.bucataras.ro/retete/visine-in-conserva-pentru-prajituri-22857.html
intotdeauna mi-au stat fara probleme,asa ca in anul asta am pus 4 kg pana acum ca's inca foarte scumpe.
Si asa mi s-au parut foarte dulci.
am fiert siropul ca asa am vazut la tine,dar visinele pur si simplu le pun in borcan si gata nu le mai fac nimic.
niciodata nu am avut probleme sa nu stea,chiar de o luna am folosit ultimul borcan de anul trecut

MIUTA 1

22.06.2012, 19:24

Multumesc din suflet Claudia.Anul asta o sa pun si eu la fel ca tine.Dar astazi am trecut pe la soacra mea si inca nu sunt foarte bine coapte visinile.
Vreau anul asta sa pun aproape orice conserve la borcan sa nu imi mai incarc congelatorul.Deabia astept sa vad ce pun fetele si hop si eu.
Multumesc Claudia si astept sa0mi faci candva o vizita.

diaconta 1

22.06.2012, 21:43

Miuta,eu vreau sa pun si gem de visine ca n-am pus niciodata.tare-mi plac in prajituri.
Cat despre vizita,esti in plan

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cum se prepara visinata