Am facut si eu Miuta
@Andreea,eu am pus visine pentru prajituri si siropul ramas l-am fiert si l-am pus in sticle.
Eu am pus 1kg de zahar la 2 kg de visine.Mi s-ar fi parut prea dulci altfel,dar asta depinde de gustul fiecaruia.
Andreea eu pun la kg de visine un kg de zahar.Mi-a fost frica sa pun mai putin deoarece visinele sunt fructe mai acre si risc sa fermenteze.
Siropul in combinatie cu apa minerala(doua lingurite la un pahar de 250 ml)rezulta un suc excelent.
Spor la treaba!Pupici!
Miuta,stii ca eu pun mereu visine pentru prajituri dupa reteta asta\; http://www.bucataras.ro/retete/visine-in-conserva-pentru-prajituri-22857.html
intotdeauna mi-au stat fara probleme,asa ca in anul asta am pus 4 kg pana acum ca's inca foarte scumpe.
Si asa mi s-au parut foarte dulci.
am fiert siropul ca asa am vazut la tine,dar visinele pur si simplu le pun in borcan si gata nu le mai fac nimic.
niciodata nu am avut probleme sa nu stea,chiar de o luna am folosit ultimul borcan de anul trecut
Multumesc din suflet Claudia.Anul asta o sa pun si eu la fel ca tine.Dar astazi am trecut pe la soacra mea si inca nu sunt foarte bine coapte visinile.
Vreau anul asta sa pun aproape orice conserve la borcan sa nu imi mai incarc congelatorul.Deabia astept sa vad ce pun fetele si hop si eu.
Multumesc Claudia si astept sa0mi faci candva o vizita.