Sirop de toporasi

de adnia in Sirop / Compot, 14 Mai 2013 | 4739 vizualizari

COMENTARII (19)

Bya Ralu 1

14.05.2013, 21:41

Ina 1

14.05.2013, 21:41

Nu stiam ca si din toporasi se face sirop
Superba prezentarea

simona72 1

14.05.2013, 21:44

Nu am mai auzit...interesanta!!! Frumoasa prezentare!!!

RuxyRux 1

14.05.2013, 21:45

O minunatie! Nici nu mi-am imaginat ca se poate face sirop din toporasi

adnia 1

14.05.2013, 21:45

multumesc, dragele mele!

MotanLaOale 1

14.05.2013, 21:47

diaconta 1

14.05.2013, 21:48

Asta chiar e o surpriza
Un deliciu

Valclaudia 1

14.05.2013, 21:49

Doamneee, ce culori!

laura_n 1

14.05.2013, 21:53

oau, formidabil

Rocsi 1

14.05.2013, 21:57

Cum arata

Lau 1

14.05.2013, 22:01

interesant

Constelatialeu 1

14.05.2013, 22:02

Esti plina de surprize placute !

alldaycooking 1

14.05.2013, 22:02

minunat!

Dya Daniela Andrei 1

14.05.2013, 22:42

Cat de frumos!!!

Miha 1

14.05.2013, 23:25

asta e de mancare?

diaconta 1

14.05.2013, 23:28

Miha,e parfum)))))))

_Alina_ 1

15.05.2013, 08:21

adnia 1

15.05.2013, 18:37

multumesc frumos! toporasii sunt plante medicinale, din ele se prepara ceaiuri, se pot face tincturi, siropuri, dulcturi si chiar jeleuri! pe langa acestea, florile se pot confia si folosi ca decor pt. prajituri

CookieMonster 1

15.05.2013, 18:38

Wow ce fain, nu m-as fi gandit vreodata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sirop de lamaie