Sirop de catina

de Julie in Bauturi, 2 Aug 2010 | 17307 vizualizari

COMENTARII (36)

Julie 1

03.08.2010, 09:09

Bunica, am auzit si de reteta asta, am s-o incerc si eu! Trebuie doar sa mai adun ceva catina...

Julie 1

03.08.2010, 09:10

Ana,multumesc,Interesanta si metoda ta!

Julie 1

03.08.2010, 09:11

Joly,Corina,multumesc de furcu!

Julie 1

03.08.2010, 09:15

msyc, Ela , si eu am avut cravata de pionier si snur galben si toate cele... doar voi sa va laudati?! In acele vremuri , ne duceau cu autobuzul pe dealuri ,campuri sa culegem plante medicinale...catina era una dintre ele...ce ne mai intepam!

Julie 1

03.08.2010, 09:17

Bianca, merci! Catina am adunat-o de pe dealurile de la Ratesti. Am iesit la iarba verde si daca tot am dat de ea...

Julie 1

03.08.2010, 09:20

Laly, Mena,Medi,Rocsi,Adinuta, multumesc mult !Un sirop rece pentru fiecare!

Julie 1

03.08.2010, 09:25

Gaby, multumesc! Merita tot efortul depus ...de la cules... separat de crengute...preparat! cand te mai intepi...te gandesti doar la cat de multe proprietati are catina... si-ti trece!

silvi0ara 1

03.08.2010, 10:46

Sanatate curata.

Sylvia 1

03.08.2010, 11:23

Super sirop

nadina73 1

03.08.2010, 17:29

pana gasesc eu catinaiau de la tine un paharel5f

Julie 1

03.08.2010, 20:07

Silvioara,Sylvia,multumesc! aveti mare dreptate! Nadina, multumesc de furcu! si nu fi suparata! las' ca-ti trimit eu, prin pescarus, parca, nu?! mai e angajat la tine sau a tras pe dreapta saracul!?

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sirop din flori de salcam