Scoverzi ca la Cervenia

de Ela68 in Aperitive / Garnituri, 29 Aug 2014 | 26740 vizualizari

COMENTARII (23)

Bunica 1

29.08.2014, 23:01

Ah,ce bune sunt!

Ela68 1

29.08.2014, 23:07

fierbinti si pufoase si care ingrasa.........si ce daca

Cris2711 1

29.08.2014, 23:09

Woooow,la favo cu ea

T I M E A 1

29.08.2014, 23:11

simona72 1

29.08.2014, 23:19

Ce bine le feci tu Ela!! Parca sunt mai bune de la tine!!

Ela68 1

29.08.2014, 23:38

hai mai Simo, asa zic si eu de gaby

mihaelar63 1

30.08.2014, 00:49

Ce bune sunt scoverzile Dar si dulceata de smochine as incerca

Valclaudia 1

30.08.2014, 07:05

sa stii ca pe-astea le voi incerca si eu. Arata tare bine!

Merisor 1

30.08.2014, 07:25

Daaaa si in zona noastra se fac!

victoria47 1

30.08.2014, 07:44

Sibunica mea le fåcea si mama si le fac si eu . Sunt grozave .

- Andreea - 1

30.08.2014, 09:56

La noi le facea bunica si noi le mancam

Constelatialeu 1

30.08.2014, 10:12

robert_b 1

30.08.2014, 10:14

alilianaa 1

30.08.2014, 11:32

ce bine arata~

Bunica 1

30.08.2014, 16:21

Da ce bune sunt cu mujdei de usturoi!

babi5 1

30.08.2014, 18:04

Ce-mi plac

Panacris 1

30.08.2014, 23:23

Super bune cu brânză, mai ales. Eu le spun langoși

Rocsi 1

31.08.2014, 14:06

Super bune mai sunt!

MotanLaOale 1

31.08.2014, 17:40

liana_geicu 1

08.09.2014, 22:56

La Tiganesti le spunem "turte", eu le prefer cu branza, dsar sunt bune si cu gem. Dulceata de smochine e cea mai buna, preferata mea!

Ela68 1

09.09.2014, 09:05

o, Liana, esti din zona

IonelBonda71 1

02.07.2019, 06:24

Stimata Ela69
Nu este prea multa apa? Poate a-ti vrut sa scrieti 250-300ml.

Ela68 1

02.07.2019, 08:23

IonelBonda71, mie imi plac scoverzile moi si pufoase, nu trebuie sa iasa precum aluatul de paine. Probabil a intrat mai multa apa deoarece am folosit faina Grania, care este foarte fin macinata si necesita mai multa apa. Intotdeauna exista factori care influenteaza un aluat cu faina. Cand stim exact tipul de faina, atunci putem spune cu exactitate cantitatea de apa pe care trebuie sa o folosim, altfel, intervine si experienta. Daca vi se pare multa, puneti mai putina si adaugati ulterior pentru a obtine un aluat molcut.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitive scoverzi ca la Ralesti