'Scoici' integrale umplute

de ANCA in Paste, 9 Mar 2010 | 4831 vizualizari

COMENTARII (8)

Miha 1

09.03.2010, 22:10

Ce frumoase sunt! Deci exista si paste la magazinele naturiste. N-am stiut!

ANCA 1

09.03.2010, 22:22

mersi Miha, da, exista de mai multe feluri, astea mi-au placut tocmai ca-s mari si se pot umple cu ce-ti trece prin cap, la inspiratia de moment! eu le vad ca o diversiune si la masa de Paste, cu carne de miel tocata

Oana 1

09.03.2010, 22:57

Hai maaaaaa...de cand caut scoici asa mari Unde e magazinul asta??Arata super! eu tot paste din grau dur iau, toate formele, de la monte banato, sunt in toate magazinele.

ANCA 1

09.03.2010, 23:00

pai am spus de el pe DC, pe la Unirii, e ala bio cu laptele proaspat, de la ferma cu animale..

Oana 1

09.03.2010, 23:05

Pai am citit, dar zi exact unde e! ca la Unirea ajung mai des! poate dau o fuga

rivka 1

10.03.2010, 21:52

aha arata super de tot, nu sunt moarta dupa paste spre nefericirea barbatului dar de astea as manca ca au umputura groasa .
a facut si ala oancea paste de astea, m-am uitat de atunci dupa ele, nu am gasit nici eu asa mari in supermarketuri inca....

nadina73 1

30.03.2010, 02:46

super bune

Adinacarla 1

29.06.2010, 10:42

bun, bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rigatoni cu creveti si scoici